Tarieven & Klachten

Onderdeel

Intakegesprek:

Consult:

Telefonisch of video consult na afspraak

Bedrijfstarief:

Prijs

per afspraak € 95,00 (BTW 0%). (Vaak deels vergoed door verzekeraar).

per uur € 95,00 (BTW 0%). (Vaak deels vergoed door verzekeraar).

Per 10 minuten € 15,00 (BTW 0%) .

Op aanvraag (BTW 21%). Rapportages t.b.v. bedrijven (per pagina A4): € 40,00 (exclusief 21% BTW).

Betaalwijze

Je betaalt in principe direct na afloop van de afspraak. Dit gebeurt door een betaalverzoek (soort Tikki). Een betaalverzoek is zonder kosten en scheelt € 2,50 t.o.v. pintransactie kosten. Er kan  tegen bijbetaling ook gepind worden.  De meerkosten voor pinnen bedragen per transactie € 2,50 (=Zettle Paypal transactie tarief 2021).  Het factuurbedrag wordt bij pinnen daardoor verhoogd naar € 97,50.  Er kan ook € 95,00 contant betaalt worden. Je ontvangt direct na afloop van de afspraak een e-mail met een PDF factuur. Eventuele te late betalingen kunnen (na herinnering) worden geïncasseerd via MediCas incassobureau.

Bankrekening nummer: NL77KNAB 02561341 97 t.n.v. Haaijer's Fair Factory
BTW nummer: NL001110588B49

Vergoeding zorgverzekeraars

Door mijn erkenningen en registraties vergoeden verschillende ziektekostenverzekeraars de sessiekosten geheel of gedeeltelijk. Benader vooraf zelf je zorgverzekeraar of raadpleeg de site van je zorgverzekeraar voor een indicatie inzake je vergoeding.

Gegevens die voor jouw vergoeding van belang kunnen zijn:

Lid van:

N.B.V.H. (beroepsvereniging / RBCZ richtlijn PR200527: registratienummers staan uitsluitend op de facturen in verband met risico op fraude)

R.B.C.Z. / T.C.Z. (koepelorganisatie / RBCZ richtlijn PR200527: registratienummers staan uitsluitend op de facturen in verband met risico op fraude)

S.C.A.G. (Geschillencommissie / Elke erkende zorgverlener valt met ingang van 1 januari 2017 onder de Wet kwaliteit klachten geschillen zorg (Wkkgz).

AGB nummer: 90-031500

Praktijkcode: 010430

Voorwaarden

Annulering. Voor verzuimde sessies zonder berichtgeving of overmacht en voor afzeggingen binnen 24 uur breng ik de gereserveerde tijd in rekening. Betaling. Openstaande facturen dienen binnen 10 dagen te zijn bijgeschreven op mijn bankrekening nummer (zie boven).

Klachten

Ik ben lid van de NBVH en de RBCZ en gebonden aan een klachtenreglement. De N.B.V.H. (Nederlandse Beroepsvereniging Van Hypnotherapeuten) draagt zorg voor de kwaliteitsbewaking van de aangesloten therapeuten. Behandelingen vinden plaats conform de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Mocht je ontevreden zijn of een klacht hebben, dan is het goed dit aan mij kenbaar te maken. Wanneer het niet lukt om samen tot een oplossing te komen, kun je contact opnemen met de klachtencommissie (de R.B.C.Z.).

Je vindt alle informatie daarover op de RBCZ klachtenpagina.